Aperitiv satios cu cartofi si oua

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 20 Feb 2016 | 18514 vizualizari

 

Un aperitiv gustos si satios.
 

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi potriviti
  • 2 oua
  • 1 ardei kapia rosu
  • 200 gr cascaval Delaco
  • 150 gr de kaizer
  • 50 gr unt
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv satios cu cartofi si oua:

Cartofii ii curatam si-i taiem subtiri. Feliem kaizerul, ardeiul kapia, iar cascavalul il dam pe razatoare.

Intr-un vas yena punem cartofii taiati, ii saram, radem unt deasupra si ii lasam la cuptor pana se rumenesc putin la 200 de grade.

Cand cartofii sau rumenit scoatem vasul din cuptor, adaugam kaizerul si ardeiul kapia si mai lasam 10 minute.

Dupa 10 minute presaram cascavalul ras si spargem ouale deasupra si mai lasam in cuptor pana se fac ouale.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Putem folosi ce mezeluri dorim.

2

Cartofii ii putem taia felii si trebuie scursi bine de apa.

3

Ouale le putem bate cu smantana si putem turna peste compozitia din vas.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv satios cu cartofi si oua" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulouri cu branza pufoasa cu ciuperci Delaco si chorizo- Italian Style